MALATYA KURABİYESİ - Nefis Lezzetim

Column Left

23 Şubat 2015 Pazartesi

MALATYA KURABİYESİ

 
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar


MALATYA KURABİYESİ

MALZEMELER

1 Su bardağı tereyağı
1 Su bardağı pudra şekeri
1 Çay kaşığı karbonat aldığı kadar un ve olmazsa olmaz Kayısı çekirdeği (hadi bulamadınız ozaman badem)

YAPILIŞI: Yağı eritin ve şekerle birlikte köpürene kadar çırpalım.Boza kıvamına gelene kadar çırptıktan sonra azar azar un ve karbonatı ekleyip yoğuralım.Minik toplar yapıp ortalarına 1 tane kayısı çekirdeği batıralım.Isıtılmış 175 derece fırında pişirelim.
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments