Patatesli Et Yemeği - Nefis Lezzetim

Column Left

30 Ekim 2019 Çarşamba

Patatesli Et Yemeği

 
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Patatesli Et Yemeği
MALZEMELER:

yarim kilo dana veya koyun kusbasi et
2 patates
2 kurusogan
1 dis sarimsak
2 tane orta boy havuc
1 tane domates
1 tane aci sivri biber yada kurutulmus biber
1 kase haslanmis bezelye
1 yemek kasigi domates salcasi
tuz,yeterince kaynar su
2 yemek kasigi sivi yag





YAPILISI:Öncelikle yemegi yapacagimiz tencere iyice isitilir ve kusbasi dogranmis et konularak suyunu salip cekene dek yüksek ateste kavrulur.Suyunu cekip kendi yagina binince 2 yemek kasigi siviyag ve yemeklik dogranmis soganla sarimsak eklenir bir kac dakika kavrulduktan sonra küp küp dogranmis havuc eklenir yine bir kac dakika kavrulur daha sonra yine ayni boyutta dogranmis patates,biber ve domates eklenir söyle bir kac dakika kavrulduktan sonra salcasi tuzu ve üzerini gececek kadar kaynar suyu eklenip kisik ateste butun malzemeler yumusayincaya dek pisirilir pismesine yakin haslanmis olan bezelyede eklendikten sonra bir tasim daha kaynatilip ocagin alti kapatilir...@lezizsofralar/ teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments