Sponsorlu Bağlantılar
Hindi Etli Orman Kebabı
700 gram hindi göğsü
1 büyük boy soğan
4 tane patates
2 tane yeşil biber
1 tane kapya biber
2 tane havuç
200 gram mantar
1 büyük filcan dolusu bezelye
2 domates
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım yemek kaşığı biber salçası
2 diş sarımsak
Tuz,karabiber
Önce tencereye zeytinyağı koyup kızdırıyoruz etleri atıp soteliyoruz ardından soganları atıyoruz onlarda kavrulunca patatezle havuçu ilve ediyoruz birazda onlarla birlikte soteliyoruz çok kavurup sebzeleri öldürmüyoruz bunları yaparkende yüksek ateşte tutuyoruz hızlı şekilde işlem yapıyoruz, mantarlarıda ilave edelim onlarda suyunu çekince sarımsak ve çay kaşığı ucunla kekik atalım sıra bezelyelere geldi diğer arkadaşlarıyla onuda tanıştırdıktan sonra tuzunu,karabiberini kapya biberi domatesleri ilave edelim bir iki karıştırıp salçasını koyalım onunda çiğ kokusu gidince üzerine az geçecek şekilde kaynar su ekleyip önce yine yüksek ateşte sonra ağır ateşte kıvam aldırıyoruzTarifi için @pkrfatma/ 'ya teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
700 gram hindi göğsü
1 büyük boy soğan
4 tane patates
2 tane yeşil biber
1 tane kapya biber
2 tane havuç
200 gram mantar
1 büyük filcan dolusu bezelye
2 domates
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım yemek kaşığı biber salçası
2 diş sarımsak
Tuz,karabiber
Önce tencereye zeytinyağı koyup kızdırıyoruz etleri atıp soteliyoruz ardından soganları atıyoruz onlarda kavrulunca patatezle havuçu ilve ediyoruz birazda onlarla birlikte soteliyoruz çok kavurup sebzeleri öldürmüyoruz bunları yaparkende yüksek ateşte tutuyoruz hızlı şekilde işlem yapıyoruz, mantarlarıda ilave edelim onlarda suyunu çekince sarımsak ve çay kaşığı ucunla kekik atalım sıra bezelyelere geldi diğer arkadaşlarıyla onuda tanıştırdıktan sonra tuzunu,karabiberini kapya biberi domatesleri ilave edelim bir iki karıştırıp salçasını koyalım onunda çiğ kokusu gidince üzerine az geçecek şekilde kaynar su ekleyip önce yine yüksek ateşte sonra ağır ateşte kıvam aldırıyoruzTarifi için @pkrfatma/ 'ya teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:
Comments